Danske BOLIGadvokater - se alle | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen
Vis på kort

8362 Hørning

Johnny Mæhlisen

Brunse Mæhlisen Advokatfirma I/S

Køberrådgivning, andelsbolighandler, familiehandler, entrepriseaftaler, grundkøb, projektkøb, lejligheder, sælgerrådgivning, berigtigelse

8600 Silkeborg

Allan Kobæk

NJORD Law Firm

Allan Kobæk er certificeret boligadvokat og rådgiver private om køb af bolig, køb og salg af andelsbolig, udarbejdelse af boliglejekontrakter m.m. Han er desuden specialiseret i erhvervsejendomme med køb og salg, erhvervslejekontrakter, entrepriseret og ekspropriation. Allan Kobæk er oprindeligt bankuddannet og tilbyder med sin erfaring fra bankverdenen også finansiel rådgivning ved boligkøb. Han udarbejder skræddersyede løsninger, som passer til den enkeltes behov. Kontakt Allan Kobæk om dit boligkøb, så hjælper han dig sikkert gennem din bolighandel.

8600 Silkeborg

Karen Marie Jespersen

NJORD Law Firm

Er du privatperson, er et huskøb oftest den absolut største investering, du foretager dig i dit liv. Med en professionel rådgiver ved din side kan du være sikker på, at du får en uvildig og kompetent rådgivning. Karen Marie Jespersen er certificeret boligadvokat og har i mange år beskæftiget sig med det privatretlige område, herunder bl.a. familie- og arveret samt boligret. Indenfor boligretten beskæftiger hun sig bl.a. med køb og salg af fast ejendom og andelsboliger for private. Det er vigtigt for Karen Marie, at hendes klienter får en både personlig og forståelig rådgivning. Hun tror på dialog mellem parterne og lægger vægt på at være en god sparringspartner i sager, der er af en personlig karakter og dermed også svære for den enkelte at håndtere. Kontakt Karen Marie Jespersen om dit boligkøb, så hjælper hun dig sikkert gennem din bolighandel.