Find en BOLIGadvokat | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

FIND DIN BOLIGADVOKAT OG
START MED ET GRATIS FORMØDE

Vælg en af følgende lokale  BOLIGadvokater nedenfor eller søg efter en BOLIGadvokat i et andet område ovenfor:

Vis på kort

Silkeborg

Allan Kobæk

NJORD Law Firm

Allan Kobæk er certificeret boligadvokat og rådgiver private om køb af bolig, køb og salg af andelsbolig, udarbejdelse af boliglejekontrakter m.m. Han er desuden specialiseret i erhvervsejendomme med køb og salg, erhvervslejekontrakter, entrepriseret og ekspropriation. Allan Kobæk er oprindeligt bankuddannet og tilbyder med sin erfaring fra bankverdenen også finansiel rådgivning ved boligkøb. Han udarbejder skræddersyede løsninger, som passer til den enkeltes behov. Kontakt Allan Kobæk om dit boligkøb, så hjælper han dig sikkert gennem din bolighandel.

Silkeborg

Karen Marie Jespersen

NJORD Law Firm

Karen Marie Jespersen er certificeret boligadvokat og har i mange år beskæftiget sig med det privatretlige område, herunder bl.a. familie- og arveret samt boligret. Indenfor boligretten beskæftiger hun sig bl.a. med køb og salg af fast ejendom og andelsboliger for private.

Silkeborg

Jens Fuglesang Christensen

NJORD Law Firm

Jens Fuglesang Christensen er certificeret boligadvokat og rådgiver om bolighandel til private samt køb og salg af andelsbolig og erhvervsejendomme. Derudover beskæftiger han sig med erhvervslejeret, udarbejder lejekontrakter og rådgiver i tvister mellem udlejere og lejere, f.eks. i forbindelse med lejeforhøjelses- eller lejenedsættelsessager. Med en oprindelig baggrund som sælger og indkøber har Jens ud over sine juridiske kompetencer også en solid forretningsmæssig forståelse. Kontakt Jens om dit boligkøb, så hjælper han dig sikkert gennem din bolighandlen.