Få juridisk sparring og et gratis uforpligtende formøde hos en certificeret BOLIGadvokat | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Få juridisk sparring og et gratis uforpligtende formøde hos en certificeret BOLIGadvokat

Hos Danske BOLIGadvokater yder vi juridisk rådgivning om alle led af en bolighandel. Uanset om du har rollen som køber, sælger eller måske blot har behov for juridisk rådgivning til andre emner inden for bolig, så er der mange ting at forholde sig til. Det vil vi gerne hjælpe dig med.

Som certificerede BOLIGadvokater arbejder vi 100% uafhængigt og varetager udelukkende dine interesser. Det har givet os branchens samt Forbrugerrådets blåstempel.

Bliv kontaktet inden for 24 timer på hverdage

Udfyld nedenstående formular med dine kontaktoplysninger og ønsker til rådgivning. Du vil herefter blive kontaktet af din lokale certificerede BOLIGadvokat til en gratis og uforpligtende snak om dine muligheder.


Jeg ønsker rådgivning om

OBS! Du vil blive kontaktet hurtigst muligt og inden for 24 timer på hverdage.

Danske BOLIGadvokater behandler dine kundeoplysninger, i henhold til Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Læs Danske BOLIGadvokaters politik for databehandling

"Jeg er indforstået med, at jeg videregiver de oplysninger om mig, der er indtastet i denne elektroniske kontaktformular, til Danske BOLIGadvokater med henblik på, at jeg kan blive kontaktet af en af foreningens advokater om juridisk rådgivning."


Seneste nyt

22.05.2024
Få styr på dine ejendomsdata og undgå unødige udgifter
Som boligejer har du ansvar både for at indberette data om din ejendom og desuden sikre at oplysningerne fra kommunen, som også har indberetningspligt, er korrekte.