Certificeret boligadvokat, Daniel Daminovski Schjerning. Rådgivning af køb og salg

Daniel Daminovski Schjerning, advokat

Et boligkøb er en kompliceret proces, som kræver masser af viden og erfaring med at læse og gennemskue alle de dokumenter, oplysninger og tilbud, du som køber bliver præsenteret for i forbindelse med et boligkøb.

Når du anvender en boligadvokat, får du klarhed over, hvad du køber og dermed mindsker du risikoen for, at der senere dukker ubehagelige og dyre overraskelser op i forbindelse med dit køb. Med andre ord får du professionel køberrådgivning og en sikker bolighandel.

Som boligadvokat kan også rådgive dig, hvis du skal sælge din bolig. Jeg kan blandt andet rådgive dig om fordele ved de forskellige salgsformer: ejendomsmægler, selvsalg, budrunde eller med-salg. Jeg kan også hjælpe dig med at forhandle det honorar, som en ejendomsmægler skal have.

Jeg er oprindeligt uddannet ejendomsmægler, hvor jeg i 5 år beskæftigede mig med salg og vurdering af fast ejendom. I den forbindelse har én af mine arbejdsopgaver været at lave køberrådgivning.

For mig er det vigtigt, at alle mine klienter mødes på hver deres unikke måde, og at kommunikationen bliver personlig og letforståelig.

Ring for et uforpligtende, gratis formøde og få afdækket dine behov for professionel hjælp.

Advodan, RoskildeAdvodan, Roskilde

Algade 43, 1
4000 Roskilde

T: 46 35 15 15
E: dasc@advodan.dk
H: www.advodan.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag
08:30-16:00
Fredag
08:30-15:00