Bliv medlem af Danske BOLIGadvokater | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Bliv medlem

Danske BOLIGadvokater en landets førende specialister indenfor bolighandel

Vi er blåstemplet af både Forbrugerrådet TÆNK og Advokatsamfundet i form af et særligt sæt etiske regler, som alene medlemmer af Danske BOLIGadvokater er omfattet og forpligtet af. Vi er en anerkendt høringspart, når der skal lovgives på boligområdet. Vi har ’fingrene nede i bolledejen’ og ved hvordan ny boliglovgivning vil påvirke de bolighandlende. Vi tør sige tingene højt og vi tager gerne kampen både på forbrugernes og medlemmernes vegne – i pressen, i retssalen og ikke mindst i hver enkelt bolighandel. Vi har et stærkt brand og en solid platform.

Som medlem af Danske BOLIGadvokater får du en stærk platform til at nå ud til kunderne. Samtidig bliver du medlem af en forening, der i mange år har italesat BOLIGadvokatens rolle, så kunderne kender og efterspørger den specialisering og de kvalifikationer, du har.

Læs mere om det konkrete indhold i medlemskabet lige under nedenstående formular eller download folderen ”Bliv medlem”. Du er også meget velkommen til at kontakte Annette Lerche på tlf. 33 43 70 07 eller ved mail til ale@danskeadvokater.dk

Fast kontingent afhængig af antal adresser og tilknyttede BOLIGadvokater

Generelt:

  • Kontingentet beregnes med udgangspunkt i det antal advokater, som på firmaets egen hjemmeside markedsføres som rådgivere ifm. rådgivning om fast ejendom på firmaets adressse(r)
  • Den samme BOLIGadvokat kan registreres på flere adresser
  • Kontingentet reguleres årligt iht. nettoprisindekset
  • Alle nævnte beløb er ex. moms
  • Ved indmeldelse i løbet af et kalenderår beregnes kontingent forholdsmæssigt for året.

Se evt. vedtægterne

Kontingent pr. boligadvokat/adresse:




Klik for at læse vores folder om medlemsfordele og kontingent

Seneste nyt

29.02.2024
Brændeovn, bøder og særregler udfordrer boligkøberne
Alle boligkøbere skal oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig – og er den fra før 2003, skal den skrottes eller udskiftes. Ellers vanker der bøder. Der kan være kommunale særregler – fx at brændeovne før 2008 skal skrottes, hvis boligen ligger i et område med fjernvarme eller naturgas.