Undgå at betale for meget i boligskat | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Undgå at betale for meget i boligskat

Bliv kontaktet af en certificeret BOLIGadvokat og få gennemgået din nye ejendomsvurdering, inden din klageadgang udløber. Vi tjekker om de oplysninger, data og dokumenter, som ligger til grund for dine nye ejendomsvurdering er retvisende.

Stemmer de ikke, så hjælper vi dig med at klage og få rettet vurderingen af din ejendom.

Bliv kontaktet inden for 24 timer på hverdage

Udfyld nedenstående formular med dine kontaktoplysninger. Du vil herefter blive kontaktet af din lokale certificerede BOLIGadvokat til en gratis og uforpligtende snak om din ejendomsvurdering og et tilbud på konkret rådgivning/bistand i forbindelse din sag.


OBS! Du vil blive kontaktet hurtigst muligt og inden for 24 timer på hverdage.

Danske BOLIGadvokater behandler dine kundeoplysninger, i henhold til Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Læs Danske BOLIGadvokaters politik for databehandling

"Jeg er indforstået med, at jeg videregiver de oplysninger om mig, der er indtastet i denne elektroniske kontaktformular, til Danske BOLIGadvokater med henblik på, at jeg kan blive kontaktet af en af foreningens advokater om juridisk rådgivning."


Seneste nyt

19.09.2023
Olietanke forurener stadig – risiko for at boligkøbere hænger på regningen
Ifølge Danmarks Statistik findes der cirka 200.000 olietanke i Danmark. Sker der et olieudslip, kan det blive en dyr affære, hvis olietanken og rørsystemet ikke lever op til de fastsatte regler og krav. I så fald skal køber selv betale for at få fjernet den forurening, der er opstået.