Underskrevet en salgsaftale | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Underskrevet en salgsaftale

05.07.2018 10:04:33

 

Spørgsmål:

Vi har underskrevet en salgsaftale og vil ikke sælge alligevel. Meningen var at vi skulle købe en grund og inden vi selv solgte skulle vi ha grunden helt på plads, vi siger til mægler at alt skal være iorden inden vi sælger vores hus, vi vil ikke stå uden vores hus hvis der skulle skulle være noget med den grund. Mægler finder køber til vores hus og siger at vi roligt kan skrive under på salget af vores hus, jeg siger inden vi skriver under at gør det noget vi skriver under inden det andet er kommet iorden, de siger så at det er ikke noget problem, det skal lige siges at mægler også har den grund til salg hos sig. Nu har vi så skrevet under og nu har det vist sig efter vi har taget jordbundsprøver at grunden er fyldt med vand og skal man bygge et hus skal man Grave ned i 4 meters dybde med en ekstra udgift på 400.000kr vi vælger ikke at købe grunden og siger så at vi ikke vil sælge alligevel, så siger mægler at ikke kan gøre noget handlen er endelig.
Nu står vi uden hus inden ret længe og vil ikke fraflytte.
Jeg mener at mægler har handlet uansvarligt og rådgivet os helt forkert, og kan vi på nogen måde få annulleret handlen..???

Svar:

Kære Spørger

Det er en meget trist situation.

I er bundet af vores salg, der er ingen fortrydelsesret som sælger.

Men I er blevet utroligt dårligt rådgivet og hvis I kan bevise det kan mægler måske blive erstatningsansvarlig for de yderligere udgifter til fundering hvis I gennemfører jeres køb.

I bør klage over mægler til Dansk Ejendomsmæglerforening.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt
Danske BOLIGadvokater, Lyngby


TILBAGE

Spørg BOLIG-brevkassen

Søg i brevkassen

Køb bolig
Sælg bolig
Andelsbolig
Sommerhus
Nybyggeri/ombygning
Leje
Erhverv
Tvangsauktion
Ejerforhold
Dokumenter
Fejl og mangler
Økonomi
Diverse