Udskydelse af ejendomsvurdering | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Udskydelse af ejendomsvurdering

15.11.2019 12:49:58

 

Spørgsmål:

Hej

Jeg har netop erfaret at de nye bolig vurderinger er udskudt til 2024. Sagen er at vi bygger nyt hus på grund, hvor vi har nedrevet det eksisterende hus som vi har ejet i 3.5 år. Vores nye hus er indflytningsklar sidst i November 2019.

Hvilken vurdering vil vores nye hus få, nu hvor vurderingerne er udskudt til 2024?

Vil den gamle vurdering så køre videre?

På forhånd mange tak for jeres svar.

Svar:

Kære Spørger

Hvis der ikke er sket større ændringer på ens ejerbolig, foretages der ikke ny offentlig ejendomsvurdering af ens bolig før det nye vurderingssystem træder i kraft. Indtil da gælder ejendomsvurderingen fra 2011.
Er der imidlertid foretaget større ændringer på din ejerbolig eller tale om nybyggeri, kan/vil Skattestyrelsen foretage en omvurdering af ejendommen.
Omvurderingen foretages dog fortsat i henhold til 2011-ejendomsvurderingerne, da der ikke er fremkommet nyt vurderingssystem.
Man skal være opmærksom på at ejendomsværdiskatten kan ændre sig i forbindelse med omvurderingen, idet ejendommen har ændret sig, hvorfor jeg vil forslå dig/jer at tage kontakt til Skattestyrelsen for at få viden om, hvorvidt jeres ejendom er blevet omvurderet eller skal omvurderes som følge af ombygningen/opførelsen af nyt hus.

Med venlig hilsen

Erik Turley
Dansk BOLIGadvokat, Hillerød

 


TILBAGE

Spørg BOLIG-brevkassen

Søg i brevkassen

Køb bolig
Sælg bolig
Andelsbolig
Sommerhus
Nybyggeri/ombygning
Leje
Erhverv
Tvangsauktion
Ejerforhold
Dokumenter
Fejl og mangler
Økonomi
Diverse