Udlejning til datter og svigersøn | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Udlejning til datter og svigersøn

15.11.2019 12:31:39

 

Spørgsmål:

Min datter og svigersøn (som på nuværende tidspunkt er hjemmeboende hos mig de er begge 19 år og modtager statens uddannelsesstøtte) jeg sidder selv til leje i et hus og udgiften dertil er blevet for høj. Vi har denne mulighed at jeg kan leje 1. sal ud som værelser til dem, min udlejer siger at jeg selv skal leje det ud og har fået en kontrakt fra ham som jeg selv skal udfylde som værelse udlejning. Spørgsmål er, kan jeg det? Og kan de begge få udeboende takst fra deres uddannelsesstøtte. Jeg selv er på flexjob ydelse ?? Håber i kan være mig behjælpelig med mit spørgsmål.

 

Svar:

Kære Spørger,

Idet du angiver, at din udlejer har accepteret, at du til din datter og svigersøn videreudlejer værelser, er der ikke juridisk set noget der skulle forhindre en sådan udlejning. Det afgørende er således, at din udlejer har accepteret.

I forhold til om der ved en sådan udlejning kan opnås uddannelsesstøtte som udeboende, ligger dette udenfor mit kompetenceområde at besvare. Men jeg vil henvise jer til at kontakte Borgerservice i den henseende, da de burde kunne være behjælpelig med en afklaring eller om ikke andet henvise til rette vedkommende.

Med venlig hilsen

Rasmus H. E. Agathon

Dansk BOLIGadvokat, Frederiksberg


TILBAGE

Spørg BOLIG-brevkassen

Søg i brevkassen

Køb bolig
Sælg bolig
Andelsbolig
Sommerhus
Nybyggeri/ombygning
Leje
Erhverv
Tvangsauktion
Ejerforhold
Dokumenter
Fejl og mangler
Økonomi
Diverse