Tvangsauktion | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Tvangsauktion

14.01.2016 11:45:44

 

Spørgsmål:

hej jeg står i den situation, at min leglighed har været til salg i seks år, jeg bor med min kæreste i et lejet hus. hvilke konsekvenser vil det have for mig og os hvis jeg lader leglighedn går på tvangsaktion?

Svar:

Kære spørger

Beklageligvis kan jeg ikke oplyse dig, hvilke konsekvenser en tvangsauktion vil have for dig. Det vil kræve, at jeg får langt flere oplysninger om din økonomiske situation.

Jeg kan dog oplyse dig, at en tvangsauktion kan medføre, at en eller flere panthavere ikke dækkes ved tvangsauktionen. I så fald vil sådanne panthavere kunne retsforfølge dig og søge sig fyldestgjort i din øvrige formue. Såfremt du ikke ejer aktiver af værdi som eksempelvis, fast ejendom, bil, båd, likvider etc, vil det ikke få nogle umiddelbare konsekvenser for dig, men det kan have betydning for din kreditværdighed fremadrettet. Og skulle du en dag ”komme til penge”, kan panthaverne genoptage retsforfølgningen.

Min anbefaling vil være at gøre alt for at undgå tvangsauktion, da dette med al sandsynlighed vil gavne dig bedst økonomisk. Du bør udleje lejligheden for at begrænse tab, men fortsat forsøge at få den solgt.

Med venlig hilsen / Best regards

Henrik Palmkvist

Dansk BOLIGadvokat, København


TILBAGE

Spørg BOLIG-brevkassen

Søg i brevkassen

Køb bolig
Sælg bolig
Andelsbolig
Sommerhus
Nybyggeri/ombygning
Leje
Erhverv
Tvangsauktion
Ejerforhold
Dokumenter
Fejl og mangler
Økonomi
Diverse