Må vi sælge cyklen? | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Må vi sælge cyklen?

07.10.2015 11:39:39

 

Spørgsmål:

Jeg bor i en lille ejerforening, med 5 ejerlejligheder. En ejer solgte sin lejlighed, med overtagelse 1-9-2015. Denne ejer har haft lidt problemer med at overholde ordensreglerne for Ejerforeningen, samt at følge vedtagelser på generalforsamlingerne. Inden ejeren flyttede, fik han et brev, hvor han blandt andet blev oplyst om at tømme sit kælderrum ved fraflytning.
I brevet af 20-8-2015 står der: “I har et kælderrum samt et cykelskur som skal ryddes senest den 31 august 2015, hvis det ikke er sket, vil de efterladte ting blive fjernet af ejerforeningen i regning for jer.”

Der er blevet efterladt en del værdiløse ting, som f.eks. halvtomme malerbøtter. Der er også efterladt en 2-3 år gammel cykel, der vist ikke har været helt billig. Spørgsmålet er nu, hvad stiller vi op med denne cykel? Må ejerforeningen sælge den?

Svar:

Kære spørger

Ikke uden at I forsøger at komme i kontakt med den fraflyttede ejer på ny – og måske flere gange, idet jeg særligt tænker på cyklens mulige værdi.

Selv om I har haft en forudgående advisering om, at alt skulle flyttes har I – som alle – en pligt til at begrænse et eventuelt tab, som den pågældende kunne få, hvis I bortskaffede cyklen.

Med venlig hilsen/Kind regards

Erik Turley, advokat (H)
Dansk BOLIGadvokat, Hillerød
 


TILBAGE

Spørg BOLIG-brevkassen

Søg i brevkassen

Køb bolig
Sælg bolig
Andelsbolig
Sommerhus
Nybyggeri/ombygning
Leje
Erhverv
Tvangsauktion
Ejerforhold
Dokumenter
Fejl og mangler
Økonomi
Diverse