Lejer mangler at flytte sine ting | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Lejer mangler at flytte sine ting

23.04.2015 15:08:14

 

Spørgsmål:

hej jeg har en lejer der har opsagt sit lejemål pr. sms d.14/12/2014 med fraflytning pr 1/2-2015 jeg har fundet ny lejer til 1/3. huslejen er er ikke indbetalt pr 1/2. og jeg har ikke kunne komme i kontakt med lejer. mht til nøgler. da jeg besigtiger lejemålet er der en masse rod skriver gentagende til lejer om at få det fjernet, d 10/2 bliver låsene skiftet derefter reager lejer med at hun vil hente sine ting. jeg mener at lejemålet er ophørt er dette ikke korrekt?

jeg har givet hende til d. 21/2 mht afhentning at hendes ting mod hun betalet en 1/2 måneden husleje kan jeg tillade mig dette da hun faktisk har haft rigtig god tid at få det flyttet?
ps jeg er gået i gang med istandsættelsen da der kommer ny lejer i pr 1/3 Nu truer hun med fogeden og advokat hvordan mener i jeg skal forholde mig til dette

Svar:

Kære Spørger

Du skriver ikke noget om at du har modtaget depositum eller om lejer skal istandsætte ved fraflytning.

Du skriver heller ikke noget om hvor land opsigelse lejer har.

Ud fra det du skriver mener jeg du kan gøre tilbageholdelsesret i hendes effekter/løsøre og kræve 1/2 måned lejebetaling som betingelse for at udlevere disse effekter, da lejer ikke har ryddet lejemålet inden 1. februar 2015.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt
Advokat (H) – Partner
Dansk BOLIGadvokat, Lyngby


TILBAGE

Spørg BOLIG-brevkassen

Søg i brevkassen

Køb bolig
Sælg bolig
Andelsbolig
Sommerhus
Nybyggeri/ombygning
Leje
Erhverv
Tvangsauktion
Ejerforhold
Dokumenter
Fejl og mangler
Økonomi
Diverse