Køkken | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Køkken

03.12.2015 10:59:05

 

Spørgsmål:

Hej Danske bolig advokater.

Jeg står I den uheldige situation at jeg lige har købt en ejerlejlighed, som jeg overtog 1-11-2015. For at gøre en lang historie kort drejer sagen om det køkken der der I lejligheden.

I salgsopstillingen som jeg har skrevet under står der “…Skiftet køkken I 2011” Og efter grundig undersøgelse er det kun dele af køkkenet der er skiftet I det årstål og derfor er der tale om en sminkning af køkkenet I form af Nye køkkenlåger. Mit spørgsmål er hvor godt jeg er stillet I form af økonomisk kompentation for at udbedre køkknet af sælger?

Vh. Isa

Svar:

Kære spørger

Som udgangspunkt skal sælgers oplysninger i f.eks. en salgsopstilling være rigtige og retvisende, og hvis de senere viser sig at være fejlbehæftede, kan sælger efter omstændighederne ifalde erstatningsansvar.

Vurderingen af konsekvensen af en fejlagtig oplysning skal imidlertid ske i forhold til de konkrete omstændigheder, herunder ud fra de involverede værdier, manglens beskaffenhed m.v. Er der som i dit tilfælde tale om en fejlagtig oplysning om modernisering af et køkken, og kan fejlen ved almindelig agtpågivenhed opdages ved en normal besigtigelse, vil oplysningen næppe kunne danne grundlag for et krav mod sælger.”

Med venlig hilsen

Anders Welding
Dansk BOLIGadvokat


TILBAGE

Spørg BOLIG-brevkassen

Søg i brevkassen

Køb bolig
Sælg bolig
Andelsbolig
Sommerhus
Nybyggeri/ombygning
Leje
Erhverv
Tvangsauktion
Ejerforhold
Dokumenter
Fejl og mangler
Økonomi
Diverse