Kan en boligadvokat hjælpe? | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Kan en boligadvokat hjælpe?

19.05.2015 15:28:49

 

Spørgsmål:

Jeg købte et gamnelt hus fra 1900 i december 2014 og overtog huset d. 15 Januar 2015. Huset trængte til en kærlig hånd og jeg gik derfor i gang med en større renovering. Huset har dog vist sig at være det sande mareridt. Huset har vist sig at være ligeså tæt som en si. Jeg fik desværre svære vandskader i helt nypudset vægge efter regn. Jeg havde et firma ude og kigge på skaderne og det viste sig at hele tagkonstruktionen samt taget var ødelagt. Firmaet kiggede tilstandsrapporten igennem, og her fremgik det ikke på nogen måder at taget skulle være skadet. Firmaet har vejledt mig om at tage kontakt til ejerskifteforsikringen, så man kunne sende en taksator ud og se på skaderne.

Min spørgsmål er, om jeg skal lade en boligadvokat klare kampen og kontakten med forsikringsselkabet, eller om firmaets vurdering af skaderne i sig selv giver mig et godt standpunkt?

Svar:

Kære spørger

Jeg vil anbefale dig, at du i første omgang selv retter henvendelse til forsikringsselskabet. Det er heldigvis sådan, at forsikringsselskaber som oftest anerkender en dækningsberettiget skade, uden at man skal strides med dem.

Alene hvis forsikringsselskabet skulle nægte (en rimelig) dækning, vil jeg anbefale dig at rette henvendelse til en BOLIGadvokat.

Med venlig hilsen / Best regards

Henrik Palmkvist
Dansk BOLIGadvokat, København


TILBAGE

Spørg BOLIG-brevkassen

Søg i brevkassen

Køb bolig
Sælg bolig
Andelsbolig
Sommerhus
Nybyggeri/ombygning
Leje
Erhverv
Tvangsauktion
Ejerforhold
Dokumenter
Fejl og mangler
Økonomi
Diverse