Dræn virker ikke | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Dræn virker ikke

15.11.2019 12:46:09

 

Spørgsmål:

Hej

Vi købte i marts en villalejlighed. I boligopslaget og ved samtaler fremgik det at der var installeret dræn som en del af forbedringer ved bygningen. Nu efter 6 måneder har vi fået undersøgt drænet og det viser dig at det ikke virker, kloakmester har sagt at det er lagt forkert og det skader mere end det hjælper bygningen. Derfor ser vi os nødsaget til at få det udskiftet for ca. 300.000 kr. Derudover har vi fået fjernet skimmel og installeret affugtere i kælderen for 120.000 for hele ejendommen (60.000 pr. lejlighed).

Da vi købte villalejligheden var det med henblik på at bruge kælderen som en integreret del af vores ejendom. Desværre er vores drømme langt væk med de ekstra udgifter, og der er ingen tvivl om at vi ikke havde valgt denne bolig grundet de ekstra udgifter. I vores optik synes vi at vi har købt et produkt der ikke eksisterer – og en forbedring der reelt set ikke eksisterer.

Derfor vil vi have jeres vurdering af sagen, og om der er nogen forbehold vi kan gøre overfor sælger.

På forhånd tak.

Svar:

Kære Spørger

I nærværende sag synes det ganske klart, at der er tale om mangler ved den købte ejendom. Disse mangler kan gøres gældende mod sælger eller ejerskifteforsikring, såfremt købet var omfattet af huseftersynsordningen.
Der er behov for et større kendskab til sagen for at kunne sige noget mere konkret, men ud fra det af dig anførte findes der at være belæg for at gå videre med en sag, hvorfor jeg vil anbefale jer at tage kontakt til en boligadvokat, som kan bistå jer i sagen.

Med venlig hilsen

Erik Turley
Dansk BOLIGadvokat, Hillerød


TILBAGE

Spørg BOLIG-brevkassen

Søg i brevkassen

Køb bolig
Sælg bolig
Andelsbolig
Sommerhus
Nybyggeri/ombygning
Leje
Erhverv
Tvangsauktion
Ejerforhold
Dokumenter
Fejl og mangler
Økonomi
Diverse