Danske BOLIGadvokater støtter Børnecancerfonden | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Danske BOLIGadvokater støtter Børnecancerfonden

07.05.2015 10:38:48

 

For tredje år i træk deltager formanden for Danske BOLIGadvokater Jan Schøtt-Petersen i Team Rynkeby, der cykler hele vejen til Paris. Et velgørenhedsprojekt, der har til formål at støtte kampen mod børnekræft. 

 

”Det er ikke noget, man bare lige gør”, siger formanden for Danske BOLIGadvokater Jan Schøtt-Petersen om dét at cykle strækningen til Paris. Hele 1200 km fra Danmark i dagene fra 3 juli til den 10. juli. Alligevel er det tredje år i træk, at han deltager i cykelløbet for Team Rynkeby Nordsjælland, fordi ”netop denne her sag er så god”, som han siger. Engagementet er i top, når han sammen med over 1400 andre cykelryttere og 350 hjælpere tager af sted for at samle ind til familier med kræftramte børn.

 

Jan Schøtt-Petersen glad for, at han igen år kan være med til at støtte op omkring Børnecancerfonden. Sidste år indsamlede Team Rynkeby over 23 mio. kroner. Et flot resultat, som Danske BOLIGadvokater håber på bliver endnu større i år.

 

”De gode resultater beror på, at man som deltager engagerer sig både i holdtræningen, sin individuelle træning og i arbejdet med at samle penge ind til Børnecancerfonden”, siger Jan Schøtt-Petersen. Det at skabe opmærksomhed omkring velgørenhedsprojektet og at samle penge ind fylder meget i månederne op til. Jan Schøtt-Petersen fortæller: ”Som deltager i Team Rynkeby møder jeg hele tiden folk, der måske selv er pårørende til et barn med kræft eller kender nogen, der har det inde på livet. Det skaber et særligt engagement, hvor vi løfter i samlet flok”, siger Jan Schøtt-Petersen.

 

Følg med og støt den gode sag

Du kan følge Jan Schøtt-Petersen tur på Danske BOLIGadvokaters Facebookside, hvor han løbende skriver opdateringer. Du kan også støtte den gode sag via Danske BOLIGadvokaters indsamling på: https://www.betternow.org/dk/danske-boligadvokater-samler-ind-til-kraeftramte-boern

 

Formand for Danske BOLIGadvokater, advokat Jan Schøtt-Petersen. Mobil: 3060 3311


TILBAGE

Spørg BOLIG-brevkassen

Søg i brevkassen

Køb bolig
Sælg bolig
Andelsbolig
Sommerhus
Nybyggeri/ombygning
Leje
Erhverv
Tvangsauktion
Ejerforhold
Dokumenter
Fejl og mangler
Økonomi
Diverse