Bygherren ønsker ikke dialog med os | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Bygherren ønsker ikke dialog med os

24.03.2017 11:26:31

 

Spørgsmål:

Hej. Vi bor på en mindre villavej, hvor der på grunden overfor netop er opført 4 dobbelthuse af en privat bygherre . Byggeriet, kørsel med tromler og massiv tung trafik 2 meter fra vores hus, har medført revner i vores facade (både indvendigt og udvendigt) samt mange krakeleringer i pudsen på forsiden af huset. Bygherren ønsker ikke at gå i dialog omkring skaderne, og vi har svært ved at finde ud af hvor vi kan henvende os/klage over følgerne af byggeriet? Håber virkelig I kan hjælpe os, tak.

Svar:

Kære spørger

I skal kontakte teknisk forvaltning i jeres kommune. De kan påse forholdene og om fornødent påbyde bygherren at overholde visse krav, som kommunen måtte finde passende i den konkrete situation.

Med hensyn til skaderne på jeres hus kan I overveje at rette et erstatningskrav mod bygherren eller de ansvarlige entreprenører. I skal dog kunne dokumentere, at skaderne er påført som følge af byggearbejdet, herunder trafik forbi jeres hus. Dette kan blive vanskeligt, men ikke umuligt. Hvis I forfølge denne mulighed, vil jeg anbefale jer at rette henvendelse til en advokat, der kan hjælpe jer videre i processen.

Med venlig hilsen / Best regards

Henrik Palmkvist
Dansk BOLIGadvokat, København


TILBAGE

Spørg BOLIG-brevkassen

Søg i brevkassen

Køb bolig
Sælg bolig
Andelsbolig
Sommerhus
Nybyggeri/ombygning
Leje
Erhverv
Tvangsauktion
Ejerforhold
Dokumenter
Fejl og mangler
Økonomi
Diverse