Velkommen

Danske BOLIGadvokater er klar til, at hjælpe dig med din bolighandel.

Her er 5 gode grunde til at vælge et medlem af Danske BOLIGadvokater® til at bistå dig med køberrådgivning:

  • 100 pct. uafhængig rådgivning. BOLIGadvokaten giver dig en fast pris, som bekræftes i en rådgivningsaftale. BOLIGadvokaten modtager ingen provisioner. Rabatter mv. går direkte til dig.
  • BOLIGadvokaten tilbyder et gratis og uforpligtende formøde.
  • BOLIGadvokaterne er som de eneste certificerede og underlagt særlige etiske regler for bolighandler udarbejdet af Forbrugerrådet TÆNK og Advokatsamfundet. BOLIGadvokaterne er forpligtet til løbende at efteruddanne sig inden for boligjura.
  • BOLIGadvokaten er specialiseret rådgiver i sager om fast ejendom, og er deltager i et landsdækkende netværk – du kan således være sikker på at få bistand fra én, der indgående kender til køb og salg af fast ejendom, i dit lokalområde.
  • BOLIGadvokaterne hjælper med alt fra prisforhandling til skøde, og kan sikre fremtiden for dig og din familie med fx. testamente, ægtepagt og samejeoverenskomst.

Som Nordea-boligkunde indtaster du dine kontaktdata her, så kontakter vi dig inden for 24 timer:

Indtast kontaktdata på Nordea Kunderådgiver her:

OBS! Du vil blive kontaktet hurtigst muligt og inden for 24 timer på hverdage.

Danske BOLIGadvokater giver Nordea besked, når en af foreningens BOLIGadvokater har påtaget sig at kontakte dig, med henblik på Nordeas efterfølgende opfølgning på henvisningen

Danske BOLIGadvokater behandler dine kundeoplysninger, i henhold til Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Læs Danske BOLIGadvokaters politik for databehandling

"Jeg er indforstået med, at jeg videregiver bankens kundeoplysninger om mig, der er indtastet i denne elektroniske kontaktformular, til Danske BOLIGadvokater, med henblik på, at jeg kan blive kontaktet af en af foreningens advokater om juridisk rådgivning.”