Velkommen

Danske BOLIGadvokater er klar til, at hjælpe dig med din bolighandel.

Her er 5 gode grunde til at vælge et medlem af Danske BOLIGadvokater® til at bistå dig med køberrådgivning:

  • 100 pct. uafhængig rådgivning. BOLIGadvokaten giver dig en fast pris, som bekræftes i en rådgivningsaftale. BOLIGadvokaten modtager ingen provisioner. Rabatter mv. går direkte til dig.
  • BOLIGadvokaten tilbyder et gratis og uforpligtende formøde.
  • BOLIGadvokaterne er som de eneste certificerede og underlagt særlige etiske regler for bolighandler udarbejdet af Forbrugerrådet TÆNK og Advokatsamfundet. BOLIGadvokaterne er forpligtet til løbende at efteruddanne sig inden for boligjura.
  • BOLIGadvokaten er specialiseret rådgiver i sager om fast ejendom, og er deltager i et landsdækkende netværk – du kan således være sikker på at få bistand fra én, der indgående kender til køb og salg af fast ejendom, i dit lokalområde.
  • BOLIGadvokaterne hjælper med alt fra prisforhandling til skøde, og kan sikre fremtiden for dig og din familie med fx. testamente, ægtepagt og samejeoverenskomst.

Som Nordea-boligkunde indtaster du dine kontaktdata her, så kontakter vi dig inden for 24 timer:

Indtast kontaktdata på Nordea Kunderådgiver her:

OBS! Du vil blive kontaktet hurtigst muligt og inden for 24 timer på hverdage.

Danske BOLIGadvokater behandler dine kundeoplysninger, i henhold til Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.
Læs Danske BOLIGadvokaters politik for databehandling

"Jeg er indforstået med, at jeg videregiver bankens kundeoplysninger om mig, der er indtastet i denne elektroniske kontaktformular, til Danske BOLIGadvokater, med henblik på, at jeg kan blive kontaktet af en af foreningens advokater om juridisk rådgivning.”