GAVEKORT TIL JURIDISK RÅDGIVNING | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

GAVEKORT TIL JURIDISK RÅDGIVNING

Mange husker tilbage på deres første bolighandel med glæde og eufori, men for andre kan det være en forvirrende og dyr affære. En standard købsaftale indeholder over 200 sider, som er vigtige at nærlæse og gennemskue konsekvensen af, hvis man vil undgå ubehagelige overraskelser. Især unge kommer ofte galt fra start, fordi de som førstegangskøbere har lidt eller ingen erfaring med bolighandel, når de begiver sig ud på boligmarkedet.

Med et gavekort til professionel juridisk rådgivning hos en certificeret BOLIGadvokat kan du sikre dine kære en tryg bolighandel. Med et kærligt skub i den rigtige retning, sikrer du dine børn og børnebørn de bedste vilkår – juridisk såvel som økonomisk, når de for første gang skal ud og stå på egne ben.

For gavekortets beløb kan modtageren få rådgivning om alt vedrørende bolighandel, f.eks. gennemgang af købsaftalens dokumenter, rådgivning om eventuelle faldgruber ved boligen, tilstandsrapporten eller regnskab og vedtægter til en andelsbolig. Boligadvokaten kan også forhandle pris og vilkår med sælgers ejendomsmægler.

 

Du kan læse mere om gavekortet i folderen herunder.

Gavekortet købes online her og kan bestilles som enten fysisk gaveæske eller e-gavekort.