Nøgleoplysningsskema | Danske BOLIGadvokater
Rådgiverportalen

Nøgleoplysningsskema

11.09.2014 08:29:35

 

Spørgsmål:

Hej,

Jeg har et spørgsmål ang. nøgleoplysningsskema. Indberetning til Nøgleoplysningsskema fra 1-1-2013 til 31-12-2013: Hvad er væsentlige ændringer i nøgleoplysningsskema?
Der er kun indbetalt husleje. Eks. ved salg: i september.
Kan jeg bruge nøgleoplysningsskema uden at ændre noget?

Svar:

Kære spørger,

Mange tak for din henvendelse.

Her er mit svar.

Andelsboligforeningen skal udfylde en "Erklæring om væsentlige ændringer i Nøgleoplysningsskema for andelsboligforeningen", når:

  • Der er sket væsentlige ændringer i de finansielle nøgleoplysninger eller regnskabsoplysninger, inden foreningen udfylder et nøgleoplysningsskema første gang. Det kan f.eks. være tilfældet, når der først er et aktuelt salg i foreningen lang tid efter, at foreningens regnskab er godkendt på generalforsamlingen.
  • Et udfyldt nøgleoplysningsskema genanvendes ved et nyt salg, og der er sket væsentlige ændringer i oplysningerne i det senest udarbejdede skema.

Et eksempel kunne f.eks. være en større ændring i ejendommens værdi, som foreningen har kendskab til, inden der godkendes et nyt regnskab på generalforsamling, f.eks. fordi foreningen har modtaget en ny offentlig ejendomsvurdering eller valuarvurdering.

Hvis du endnu er i tvivl, vil jeg anbefale dig at tage kontakt til en lokal advokat.

Med venlig hilsen,
Jesper Graff
Dansk BOLIGadvokat, Ballerup


TILBAGE

Spørg BOLIG-brevkassen

Søg i brevkassen

Køb bolig
Sælg bolig
Andelsbolig
Sommerhus
Nybyggeri/ombygning
Leje
Erhverv
Tvangsauktion
Ejerforhold
Dokumenter
Fejl og mangler
Økonomi
Diverse