Penta Advokater

Advokatfirmaet Hjerrild & Bisgaard har sine rødder i Ribe, Bramming og Esbjerg. Alle medarbejdere er bosiddende i området. Du møder husets advokater i retten, både civilsager og straffesager, i skilsmisseforhandlinger og når du køber eller sælger dit hus. På landsplan møder du vores advokater særligt ved erstatningssager og straffesager. På de to områder har vi en særlig ekspertise, hvor vi har klienter over hele Danmark. Derudover rummer kontorets erhvervsportefølje et vid spekter af kunder, særligt indenfor industrien og håndværk. Vi arbejder med fusioner, Fissioner og generationsskifter.

Kontoret sætter arbejdsglæden i højsædet. Vi kan tale sammen, og det giver en markant vidensudveksling som kommer kunden til gavn. Privat deltager advokaterne i mange aktiviteter. Kontoret har en Oberstløjtnant af reserven, en Ironman, flere medlemmer af menighedsråd, ja, alle deltager i områdets foreningsliv.

Brian Werner Lassen, boligadvokat, Ribe

Jeg har i en længere årrække beskæftiget mig med køb og salg af fast ejendom i Esbjerg Kommune, hvilket har givet mig et indgåelse kendskab til de juridiske udfordringer og mulige tvister. Privat bor jeg i en villa med kæreste og barn. Derudover dyrker jeg meget sport og har gennemført både halve og hele ironmans.


Penta Advokater

Tvedgade 21, 1
6760 Ribe

T: 75 41 12 11
E: bwl@penta.dk
H: www.advokathb.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag
08:30 - 16:00
Fredag
08:30 - 15:00