Emmie Vollerup Mylius, Advokat (L)

Jeg har indgående kendskab til køb og salg af fast ejendom og yder køberrådgivning på alle typer boligsalg. Dette indbefatter både handler for forbrugere og erhvervsdrivende med rådgivning og berigtigelse, herunder handler med færdige huse, grundkøb, entrepriseaftaler, projektkøb lige som, at jeg kan rådgive dig om evt. lejeretlige og familieretlige aspekter i forbindelse med købet.

Såfremt du ønsker at få udarbejdet samejeoverenskomst, ægtepagt, testamente og/eller lejekontrakt, kan jeg også bistå dig med dette.

Der er mulighed for fast pris, og ved køberrådgivning eller sælgerrådgivning til forbrugere aftales altid fast pris, samt at du som forbruger ikke skal betale, hvis du ikke ønsker handlen gennemført.

Hos mig sikres du kort sagt på alle parametre en grundig og tryg bolighandel uden ubehagelige overraskelser.

 

Advokatfirmaet Helbing A/S

Hos HELBING A/S ved du altid på forhånd, hvad du siger ja til – også i kroner og ører. Ud fra vores første møde laver vi en ordre-
bekræftelse, der fortæller, hvilken ydelse du vil få, og hvorledes salæret beregnes.

Det handler om tillid – kort og godt
Det er vigtigt at vælge den rigtige advokat. I alle tilfælde handler det hel basalt om to ting: det faglige og det menneskelige.

For selv om din advokat naturligvis skal have den faglige viden og erfaring til at hjælpe dig bedst muligt med dine problemer, er det helt afgørende for samarbejdet, at også kemien er i orden, og at du har 100 % tillid til din advokat. Dette er ikke mindst særdeles vigtigt, når du befinder dig i en følelsesladet sag.

Vi betragter først og fremmest os selv som problemløsere for vores klienter – dem der guider dig sikkert gennem lovjunglen og frem til den bedst mulige løsning. Ikke sjældent oplever vores klienter, at vi kan svare på spørgsmål, som man ikke umiddelbart ville forvente, at en advokat kunne løse. Vi hjælper dig også gerne med at finde frem til en anden faglig rådgiver, hvis det er nødvendigt.

Det kalder vi “jura med hjertet”.Advokatfirmaet Helbing A/S

Hunderupvej 59
5000 Odense C

T: 66 12 51 12
E: em@helbing.dk
H: www.helbing.dk