Kristian Aarsøe, advokat

Kristian Aarsøe – Advokat med speciale i køb og salg af fast ejendom

Uanset om du skal købe eller sælge en bolig eller skal til at bygge nyt hus, er det en rigtig god idé at få en advokat med speciale i fast ejendom ind over dit boligprojekt. Det gælder også, hvis salget er til et familiemedlem, en såkaldt familiehandel. Vi kan være din uvildige rådgiver, som 100 % er på din side og kun vil dig det bedste i forbindelse med køb eller salg af en bolig.

At købe, sælge eller bygge nyt hus er en stor mundfuld for de fleste. Der er mange ting at tage stilling til og det kan være svært at finde hoved og hale i reglerne på boligområdet. Vi hjælper hvert år flere hundrede klienter med sager vedrørende fast ejendom. Det er din garanti for kvalitet i din bolighandel.

Få en advokat med på råd i forbindelse med dit husprojekt. Vi gennemgår alle dokumenter og står blandt andet for kontakten til din bank, ejendomsmægler og øvrige interessenter.

Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm

Hvem er vi?

Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm er et mellemstort advokatfirma med kontorer i Aarhus, Brabrand og København. Vi er specialiseret i at hjælpe private klienter.
Det, som kendetegner Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm, er høj faglighed, specialiseret rådgivning i øjenhøjde, fair priser samt stor tilgængelighed.

– Vi rådgiver dig på dine præmisser og gennemgår alle dokumenter
– Vi varetager dialogen med alle involverede parter
– Du skal ikke bekymre dig om noget, da vi guider dig igennem handlen fra start til nøgleoverdragelse
– Vi hjælper dig med at underskrive skødet, gennemgår refusionsopgørelse mv. Du skal ikke foretage dig noget.

Fast pris og gratis indledende samtale

Rådgivning om køb af hus og ejerlejlighed udføres efter fast pris på kr. 7.900.
Kontakt advokat Kristian Aarsøe på tlf. 22101770 eller kristian@advokatfirmaet-ge.dk for en uforpligtende samtale om dine behov.Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm

Østergade 27, 2
1100 København K

E: kristian@advokatfirmaet-ge.dk

Åbningstider

Mandag-fredag
08:00-17:00