Advokatanpartsselskabet Moesgaard

Kontakt Advokatanpartsselskabet Moesgaard og få en uforpligtende rådgivning og vurdering af din sag. Husk det første møde er altid gratis.

Advokatanpartsselskabet Moesgaard er etableret i 1997 og virksomhedens 2 advokater lægger vægt på kvalitet i en uhøjtidelig atmosfære.

Rasmus Moesgaard, boligadvokat, Farsø

Boligadvokat Rasmus Moesgaard, Farsø i Vesthimmerland, Nordjylland, har stor erfaring med køberrådgivning og rådgivning i forbindelse med boligsalg.

Henvend dig til boligadvokat Rasmus Moesgaard og få en dialog om, hvilke rådgivningsydelser, der passer til din situation. Du får du altid en fast pris på en samlet rådgivningspakke, eller hvis du kun har brug for hjælp til fx tinglysning af skøde eller udarbejdelse af købsaftale.

Advokatforbeholdet hjælper dig godt på vej, når du har fundet drømmeboligen og overvejer at skrive under på købsaftalen. Advokatforbeholdet er en enkel tilføjelse til kontrakten, der kan have stor betydning for dine muligheder for efterfølgende at ændre på aftalens vilkår eller helt at springe fra, hvis du senere får øje for forhold i bolighandlen, der ikke tjener dine interesser. Kontakt Rasmus Moesgaard for mere information om advokatforbeholdet.


Advokatanpartsselskabet Moesgaard

Engvej 2
9640 Farsø

T: 98 63 26 88
E: rm@advokatmoesgaard.dk
H: www.advokatmoesgaard.dk

Åbningstider

Mandag-onsdag
08.30-16.00
Torsdag
08.30-17.00
Fredag
08.30-15.00